Αρχική / TRAVEL / Ένα ακόμα ξενοδοχείο ανοίγει στην Αθήνα, την 1η Δεκεμβρίου
04-16571522222222

Ένα ακόμα ξενοδοχείο ανοίγει στην Αθήνα, την 1η Δεκεμβρίου

Με την έναρξη της λειτουργίας του ξενοδοχείου Wyndham Grand Athens, μέλος του Wyndham Group Hotel, μίας από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες στον κόσμο, που κάνει και την πρώτη της παρουσία στην Ελλάδα, αλλάζει ο χάρτης της ευρύτερης περιοχής του Κεραμεικού.

Tην 1η Δεκεμβρίου θα ανοίξει τις πύλες της η νέα ξενοδοχειακή μονάδα, στο κτίριο που πριν από χρόνια ήταν γνωστό ως ξενοδοχείο Imperial που ανήκε στον όμιλο της Grecotel. 

Σε σημερινή συνάντηση με αφορμή την έναρξη της νέας τουριστικής μονάδας, όπως τονίστηκε, η επένδυση ολοκληρωτικής ανακαίνισης του ξενοδοχείου θα ξεπεράσει στο σύνολό της τα 5 εκατομμύρια και αναμένεται επίσης να συμβάλλει στην ενίσχυση της απασχόλησης, καθώς θα απασχοληθούν άμεσα ή έμμεσα περισσότερα από 200 άτομα.

Η ομάδα διοίκησης της ξενοδοχείου τόνισε ότι περισσότεροι από 200.000 επισκέπτες θα περνούν το κατώφλι του ξενοδοχείου κάθε χρόνο,γεγονός που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.

Το Wyndham Grand Athens, στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, σταθμός Μεταξουργείο) θα διαθέτει 276 δωμάτια, 2.500τμ χώρους για συνέδρια και εκδηλώσεις, καθιστώντας το ξενοδοχείο στις ισχυρές θέσεις του συνεδριακού τουρισμού στην Αθήνα.

Το έργο έχει αναλάβει η Zeus International, μία ελληνική εταιρία που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ιδρύματα και οργανισμούς, καθώς και υπηρεσίες ανάπτυξης και management σε ξενοδοχεία, όντας ήδη υπεύθυνη για τη λειτουργία ξενοδοχείων στην Ανατολική Ευρώπη.

wyndhamgrandathens

Σχετικά με τα ξενοδοχεία Wyndham Grand

Το Wyndham Grand αποτελεί μέρος ενός συγκροτήματος διακεκριμένων ξενοδοχείων, τα οποία προσφέρουν στους επισκέπτες τους μοναδικές υπηρεσίες φιλοξενίας μέσω των εκλεπτυσμένων καταλυμάτων που διαθέτουν σε πολλούς προορισμούς. Επιπρόσθετα, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων του Ομίλου Wyndham όλοι οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία των απολαύσουν το άνετο περιβάλλον, σε συνδυασμό με προσεγμένες υπηρεσίες. Τα ξενοδοχεία Wyndham Grand, που είναι μέρος του ομίλου Wyndham Hotel Group βρίσκονται σε περισσότερα από 30 σημεία σε όλο τον κόσμο.

About Spark News MD

Δείτε επίσης

%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1%ce%b1

Πόλος έλξης ο Βόλος για κρουαζιερόπλοια

Ενόψει της φθινοπωρινής περιόδου, νέο κύκλο αφίξεων ξεκινούν τα κρουαζιερόπλοια με επισκέψεις στο λιμάνι του …

Αφήστε μια απάντηση