ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Προβλήματα σε Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία και Αττική λόγω της κακοκαιρίας

Προβλήματα, κυρίως στην Αιτωλοακαρνανία και στην Ηλεία, προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας, που έπληξε χθες το βράδυ περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, στην Αιτωλοακαρνανία, εξ αιτίας των ισχυρών ανέμων, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου δέχθηκε 28 κλήσεις για κοπές δέντρων, ενώ η Πυροσβεστική υπηρεσία Θέρμου δέχθηκε τρεις κλήσεις, επίσης για κοπές δέντρων.
Επίσης, στην Ηλεία, λόγω των ισχυρών ανέμων, η Πυροσβεστική Υπηρεσία των Λεχαινών δέχθηκε πέντε κλήσεις για κοπές δέντρων και μία κλήση για απάντληση υδάτων από κτίριο, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, δέχθηκε δύο κλήσεις για κοπές δέντρων.

Στην Αττική σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, η καταιγίδα που ξέσπασε, προκάλεσε πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία, αλλά δεν έκλεισε κάποιος δρόμος.
Συγχρόνως, η Πυροσβεστική δέχθηκε αρκετές κλήσεις για κοπές δένδρων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, καθώς και για απεγκλωβισμούς πολιτών από ασανσέρ, λόγω πτώσης της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος σε ορισμένα σημεία.

About Spark News A

Δείτε επίσης

EPA/UWE ZUCCHI

Παιδοφιλία, τι πρέπει να προσέχουν παιδιά και γονείς

Τα περιστατικά παιδεραστίας συνεχώς αυξάνουν. Στην Ελληνική Αστυνομία η αρμόδια Υποδιεύθυνση προσπαθεί να διαλευκάνει και …

Αφήστε μια απάντηση